Avansert hudpleie

pHformula Resurfacing

Resurfacingsystemet er et resultat av en innovativ allianse mellom cosmoceutical og medisinske resepter. En behandling spesielt rettet mot aldring, hyperpigmentering, acne og kronisk rødhet. Resurfacing fremmer aktivt en akselerert cellefornyelse og cellereparasjon, samtidig som traume og overfladiske irritasjoner reduseres. Det blir lagt opp til effektive behandlinger rettet mot de ulike hudproblemene og bør med fordel kombineres med tilpassede hjemmeprodukter i tillegg. Behandlingene tilpasses og tilrettelegges hudens tilstand og behov.

Kan tas som enkeltbehandling eller som kur.

C.R. Sensitive 45 min. Kr. 990,-
C.R(chronic redness) er en behandling for å styrke en sensitiv hud – rødhet, betent akne, de som lider av rosacea, atopisk eksem, perioral dermatitt eller annen type kronisk rødhet i huden. Inkluderer beroligende-og behandlende maske, samt massasje av skulder, nakke og hodebunn.

Quick Peel Art 30 min. Kr. 690,-
En fin og rask behandling for deg som ønsker en «førstegangs» erfaring av en ansiktsbehandling eller en introduksjon til pHformula. Passer for alle – både som en “lunch-peel”, førstegangsbehandling, kur eller vedlikehold. Også en perfekt ‘party peel’, brudebehandling eller den spesielle anledningen du vil gløde litt ekstra og la makeup´en sitte hele dagen/kvelden.

You Choose The Art 60 min. 1790,-
Medisinsk behandlende – resurfacing. Forskjellige kombinasjoner og styrke velges ut i fra problem og hudtilstand. Behandlingene er rettet spesielt mot aldring, hyperpigmentering, akne, betennelser eller rødhet. Med utgangspunkt i Quick Peel Art, bygger vi på behandlingen med flere trinn for å forsterke behandlingen og booste huden med ekstra næring. Inkluderer også massasje av skuldre og nakke.

A.G.E – Anti- age «hud resurfacing» behandling. Kan også gjøres om sommeren.
M.E.L.A – Behandling som passer for aldrende- og hyperpigmentert hud.
A.C – Behandling for akne og problemhud, passer for alle aldre. Kan også gjøres om sommeren, det tilpasser terapeuten.

All Inclusive Peel & Needle Art 90 min. Kr. 1990,-
En foryngende og oppstrammende behandling som vil gi deg en sunnere hudstruktur både i ansikt, hals og bryst. Terapeuten velger ut i fra hudens behov og tilstand. For i denne behandlingen kombinerer vi både resurface-peel, nano/microneedling, vitaminboost, masker og massasjeteknikker. En behandling som gir deg ALT og hvor du virkelig føler forskjellen! Perfekt for deg som vil forebygge eller minske linjer og rynker. Eller for deg som har vært en god del på hudpleiebehandlinger tidligere og ønsker «neste steg». Også fin for en grov hud og hud med arr. Dette er også ofte behandlingen vi anbefaler etter behandling mot akne.

Skin Pen

Vi har alle kollagent vev i huden, men dessverre reduseres det jo eldre man blir. Huden blir slappere, mer gusten og linjer/rynker oppstår.

Behandling med Skin Pen bedrer huden betraktelig og motvirker denne aldersbetingede prosessen. Formålet er å stimulere huden til selv å produsere nytt kollagen i underhuden og man vil oppleve en fastere og glattere hud.

Skin Pen brukes til hudforyngelse, målrettet behandling av ansiktsrynker og til behandling av acne-arr og strekkmerker.

Anbefaler kur på ca 4. behandlinger.

Ta kontakt for en uforpliktende veiledning.

Hele ansikt og hals kr. 1450,-
Mindre områder (f.eks. øyeparti, munnparti) kr. 950,-