Avansert Hudpleie

pHformula Resurfacing


Resurfacingsystemet er et resultat av en innovativ allianse mellom cosmoceutical og medisinske resepter.

En behandling spesielt rettet mot aldring, hyperpigmentering, acne og kronisk rødhet. Resurfacing fremmer aktivt en akselerert cellefornyelse og cellereparasjon, samtidig som traume og overfladiske irritasjoner reduseres. Det blir lagt opp til effektive behandlinger rettet mot de ulike hudproblemene og bør med fordel kombineres med tilpassede hjemmeprodukter i tillegg.

Behandlingene tilpasses og tilrettelegges hudens tilstand og behov.

Kan tas som enkeltbehandling eller som kur.

C.R. Sensitive

C.R (chronic redness) er en behandling for å styrke en sensitiv hud – rødhet, betent akne, de som lider av rosacea, atopisk eksem, perioral dermatitt eller annen type kronisk rødhet i huden. Inkluderer beroligende-og behandlende maske, samt massasje av skulder, nakke og hodebunn.

Varighet: 45 min

Pris: 990,-

Quick Peel Art

En fin og rask behandling for deg som ønsker en «førstegangs» erfaring av en ansiktsbehandling eller en introduksjon til pHformula.

Passer for alle – både som en “lunch-peel”, førstegangsbehandling, kur eller vedlikehold.

Også en perfekt ‘party peel’, brudebehandling eller den spesielle anledningen du vil gløde litt ekstra og la makeup´en sitte hele dagen/kvelden.

Varighet: 30 min

Pris: 690,-

You Choose The Art

Medisinsk behandling – Resurfacing. Forskjellige kombinasjoner og styrke velges ut fra problem og hudtilstand. Behandlingene er rettet spesielt mot aldring, Hyperpigmentering, akne, betennelser eller rødhet. Med utgangspunkt i Quick Peel Art, bygger vi på behandlingen med flere trinn for å forsterke behandlingen og booste huden med ekstra næring.

Inkluderer også massasje av skuldre og nakke.

Varighet: 60 min

Pris: 1790,-

'

All Inclusive Peel & Needle Art

En foryngende og oppstrammende behandling som vil gi deg en sunnere hudstruktur både i ansikt, hals og bryst. Terapeuten velger ut i fra hudens behov og tilstand. I denne behandlingen kombinerer vi både resurface-peel, nano/microneedling, vitaminboost, masker og massasjeteknikker.

En behandling som gir deg ALT og hvor du virkelig føler forskjellen! Perfekt for deg som vil forebygge eller minske linjer og rynker.

Varighet: 90 min

Pris: 1990,-

Skin Pen

Vi har alle kollagent vev i huden, men dessverre reduseres det jo eldre man blir. Huden blir slappere, mer gusten og linjer/rynker oppstår.

Behandling med Skin Pen bedrer huden betraktelig og motvirker denne aldersbetingede prosessen. Formålet er å stimulere huden til selv å produsere nytt kollagen i underhuden og man vil oppleve en fastere og glattere hud.

Skin Pen brukes til hudforyngelse, målrettet behandling av ansiktsrynker og til behandling av acne-arr og strekkmerker.

Anbefaler kur på ca 4. behandlinger.

Ta kontakt for en uforpliktende veiledning.

Hele ansikt og hals kr. 1450,-

Mindre områder (f.eks. øyeparti, munnparti) kr. 950,-

din velvære klinikk

En symfoni av presisjonsformulerte behandlinger som vekker hudens naturlige glød og vitalitet.

Følg oss

©2023 DIN VELVÆRE KLINIKK