Din Velvære Klinikk

10 år i velvære og kosmetikk bransjen


Lillian Natås - Din Hudterapeut med Intuisjon

I en verden med utallige hudpleiealternativer, tilbyr Lillian Natås en mangfoldig palett av behandlinger. Med hennes kunnskap om hudpleie kombinert med hennes intuitive tilnærming kan du føle deg trygg på at Lillian tilpasser behandlingen, dine behov og din kropp.

Med sin sprudlende, utadvendte natur inviterer hun alle inn i en verden av fornyelse og skjønnhet.


Monica Storheim Pedersen - En Pioner innen Fotpleie


Med over 30 års erfaring har Monica Storheim Pedersen grundig forståelse og innsikt i fotpleie og fotterapi. Denne erfaringen, kombinert med en kontinuerlig lidenskap for faget, gjør at hun forstår hudens og føttenes unike behov.

Monica kombinerer tradisjonelle teknikker med moderne metoder for å gi hver kunde en individuell og helhetlig behandling.

May Britt H. Vetaas - Fotterapeut

May Britt er en person som sprer god energi, med hennes smil, tålmodighet, og omsorgsfulle natur. Hennes oppmerksomhet til detaljer i alt hun gjør, fører til at hver behandling blir utført med presisjon.

May Britt jobber som helsefagarbeider og er derfor deltid hos Din velvære Klinikk. Hun tilbyr fotterapibehandlinger, og kombinerer sin medisinske kunnskap med en helhetlig tilnærming for å gi dine føtter den omsorgen og oppmerksomheten de fortjener.

din velvære klinikk

Hvor skjønnhet møter ro, og kropp møter sjel.

Følg oss

©2023 DIN VELVÆRE KLINIKK