SOTHYS HUDPLEIE

Klassisk ansiktsbehandling


En rensende og nærende behandling, skreddersydd for din hud. Behandlingen inkluderer rens, peeling, vanndamp, utklemming ved behov, ansikts- og nakkemassasje og en avsluttende maske.

Behandlingstid: 90 min.
Kr 990,-

Dyprens

En dyptrensende behandling med fokus på utklemming av sorte prikker og urenheter. Behandlingen inkluderer rens, peeling, utklemming og avsluttes med en maske tilpasset hudens tilstand.

Behandlingstid: 60 min.
Kr 890,-

Express Peel

En effektiv behandling som raffinerer hudens tekstur, gir en umiddelbar glød, glatter og etterlater en lysnet og mer jevn hudtone.

Behandlingstid: 45 min.

Kr 690,-

Correcting Treatment

Denne behandlingen er tilpasset deg med vedvarende kvise eller acne utbrudd, eller en meget fet hudtype med utvidede porer. Døde hudceller og tilstoppninger i talgkanalene fjernes, samtidig som sebum produksjonen reguleres. Behandlingen har også en effektiv antibakteriell virkning.

Huden får en dyptvirkende rengjøring og etterlates myk og oppfrisket.

Behandlingstid: 60 min.

Kr 990,-

Seasonal Oxygenating Treatment

En spesialbehandling som gir huden en ekstra boost av energi og vitaminer for å revitalisere huden og forberede den til de ulike påkjenningene årstidene våre medfører. Dvs. at ingrediensene i produktene varierer fra sesong til sesong. Du er garantert ny glød og spenst i huden etter denne behandlingen.

Behandlingstid:

Kr 990,-

Soothing Treatment

Sensitivitet er en tilstand som kan oppstå på alle hudtyper og i alle aldre. Det er både fysiske og psykiske årsaker til at vi kan oppleve at huden vår blir sensitiv og ømfintlig.

Denne behandlingen vil med bruk av unike ingredienser og teknikker gjenopprette velvære og komfort til sensitiv hud.

Behandlingstid: 60 min.

Kr 1090,-

Detox Energie Intensive Treatment

Dette er en behandling som passer alle hudtyper og alle aldre gjennom hele året. Det er en intensiv behandling med Sibirsk ginseng, hyllebær og peptider for å oppnå maksimal effekt av hudens ungdommelighet. En fantastisk behandling som pleier både hud og sinn med nydelige dufter og herlig massasje gjennom hele behandlingen. De aktive ingrediensene sørger for en jevnere hudtone og fornyet energi og utstråling til huden.

Behandlingstid: 90 min.

Kr 1590,-

Hydrating Intensive Treatment

Dette er en intensiv hydrerende behandlig som bader huden i velvære og gir den en opplevelse av komplett hydrering. Denne fuktighetsbehandlingen plumper opp huden og du får en synlig yngre hud.

Ideell som kur på 3 behandlinger med en ukes mellomrom.

Behandllingstid:

Kr 1590,-

Youth IT Treatment

Ta av opptil 6 år på 3 behandlinger.

Youth-IT(intensive treatment) er vår nyeste hi-tech «våpen» i kampen mot rynker og slapphet. Behandlingen passer alle aldre (25-65+) som vil forebygge og motvirke sine aldringstegn og den kan utføres på alle hudtyper både hos damer og menn.

Behandlingen utføres 100% manuelt uten bruk av maskiner.

Kan tas som enkeltbehandling for å booste huden før ferie, til en festlig anledning, eller som en kur med flere behandlinger for å oppnå et bedre og mer langvarig resultat.

Dette er en fantastisk velværebehandling som bare må oppleves!

Behandlingstid: 90 min.

Kr 1590,-

din velvære klinikk

Hvor luksus møter vitenskap for å fornye og forynge din naturlige glød.

Følg oss

©2023 DIN VELVÆRE KLINIKK