Fotterapi

Bena settes i et deilig urtefotbad som setter i gang blodsirkulasjon og løser opp hard hud. Etter ti minutter er huden myk og klar for å fjerne hard hud, torner, vorter o.l. Så klippes, files og renses neglene. Til slutt filer vi godt over huden og avslutter med fotmassasje med deilig krem. Føttene blir som nye!

Behandlingen utføres av offentlig godkjent fotterapeut, så føttene dine er i trygge hender.

Pris: kr 690,-

Fotmassasje

Her har man muligheten til å bestille ekstra tid til massasje av ben og legger. Da masserer vi dypere i huden og foten føles lett og god etterpå.

Pris: kr 190,-

Negleklipp

Består av fotbad og klipp av negler. Vi filer og renser neglene godt og avslutter med litt fotkrem.

Pris: kr 550,-

Nedgrodde negler

Består av fotbad, klipping og filing  og stell av den inngrodde neglen.

Pris: kr 420,-

Torner

Her er det ikke alltid at vi bløter opp huden for å fjerne tornen. Vi bruker skalpell og slipemaskin for best mulig resultat. Ofte krever det flere behandlinger for at tornen skal forsvinne helt.

Pris: 380,-

 

Fotsvettebehandling

En fin behandling for de som har problemer med svette ben. Fotsvettepulveret Peusek er en enkel behandling som like godt kan gjøres i hjemmet som i salongen. Behandlingen tørker bena dine og tar bort lukt. Varer fra 3 – 12 uker.

Pris: kr 380,-

Lakk av tånegler

Etter en deilig fotterapibehandling er det lekkert med nylakkerte negler. Vi bruker lakk som sitter lenge på .

Lakk av tånegler: kr 150,-

Shellac på tånegler: kr 270,-

Vortebehandling

Mange sliter med vorteviruset og det er viktig å ta tak i dette problemet. Vorten blir stor og vond samt sprer seg hvis vi ikke gjøre noe med den. Faren for å smitte andre er også stor. Vi bløter opp huden og fjerner den harde og døde huden som ligger rundt vorten. Deretter legger vi på vortemiddel. Kunden må følge opp denne behandlingen hjemme og komme til kontroll én gang per mnd.

Pris: kr 410,-

Spange

Dette er en behandling for de som plages med nedgrodde negler. En tynn plastplate limes oppå neglen hvorpå det dannes et spenn i spangen. Dermed løfte endene på neglen opp. Behandlingen er også fin for de som har mistet neglen og trenger hjelp til å få den til å vokse rett ut igjen.

Pris: kr 310,-

Hard hud

Vi bløter opp huden med et godt fotbad som løsner hard hud. Deretter fjerner vi den harde huden med skalpell og filer godt etterpå. God fotkrem til slutt.

Pris: Fra kr 550,-

Neglekorrigering

Har en bit av neglen falt av? Fortvil ikke – vi kan rette på dette ganske enkelt med neglekorrigering. Vi bygger opp igjen neglen med et gelestoff som herdes og med litt lakk over, blir neglen helt som ny igjen.

Pris: kr 450,-